niets is zwart|wit |zelfs dit niet....

‘Goed eten’ is een fundamenteel onderdeel van het goede leven.

We komen er steeds meer achter dat het huidige voedingssysteem en de daarbij gangbare levensstijl niet toekomstbestendig is. 'Goed Eten' gaat niet alleen over de bereiding en consumeren van eten, maar ook over voedselproductie en -distributie; smaak; gezondheid; voedselzekerheid; klimaat, watergebruik, biodiversiteit; inrichting van het landschap; verhouding stad en platteland; de plaats van de mens in de natuur; ongelijke verdeling van welvaart; eenzaamheid; armoede.

Snappen wat er aan de hand is én weten hoe je daar met een smakelijk resultaat iets aan kan doen, is een belangrijke combinatie. Daarom combineert Ger gesprekken over 'Goed Eten' graag met een praktische cursus waarin hij deelnemers helpt plan(ee)aardig(er) te leren koken.

Kortom: Er ligt veel op ons bord!

Neem contact met mij op over een passend aanbod.